Ny kokbok visar att outdoortrenden är här för att stanna

Ny kokbok visar att outdoortrenden är här för att stanna

Det må ha varit pandemin som gjorde att outdoor- och skidåkningstrenden tog ytterligare fart. Men om man ser temat på den här kokboken (!) är känslan att det inte är något som snart svalnar i intresse hos svenska folket.

Publicerad

Ett tecken på att motionstrenden håller i sig går att skönja i en ny kokbok. Inte för att kokböcker är någon nyhet eller så. Men den här är lite speciell.

Gawell Förlag har nämligen gett ut en bok döpt till Snowfood. Tanken är att man ska dela med sig av recept speciellt gjorda för skidåkare. 

Skapare av boken är Lindor Wink, kock och hängiven skidåkare. 
"God mat och snö gör oss människor gott och den här boken erbjuder mycket av båda. 80 härliga vinterrecept av klassiska vinterrätter med en modern tvist, fantastiska skid- och vinterbilder av världsfotograferna Oskar Enander och Gabor Nagy", skriver de i ett pressmeddelande.

Boken är till för dig som gillar att laga mat under vintersemestern efter en dag ute i naturen. Vad boken också är, är ett tecken på att outdoortrenden inte kommer att tappa i fart under en lång tid framöver. Eller vad säger ni?

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206