Flowlife fortsätter bli allsvenskt – blir partner med storklubb

Flowlife fortsätter bli allsvenskt – blir partner med storklubb

AIK och IF Elfsborg har redan blivit partners med Flowlife. Nu blir också Djurgårdens IF en del av deras stall av allsvenska fotbollsklubbar.

Publicerad

Djurgårdens IF har en ny partner. Flowlife har klivit in för att arbeta med storklubbens herr- och damlag med deras produkter för att förbättra återhämtningen – då föreningen erbjuds tränings- och återhämtningsprodukter på träningsanläggningen och till varje enskild spelare.

Sedan tidigare har Flowlife blivit partners med både Elfsborg och AIK.
– Flowlifes fokus är att göra återhämtningen lika självklar som träningen och vi är otroligt glada och stolta över att få göra detta tillsammans med Djurgården Fotboll. Genom att optimera, men framför allt effektivisera sin återhämtning, kan lagets spelare både hålla sig skadefria, men även prestera bättre när väl gäller, säger Alexander Hosby, marknadschef på Flowlife.

Djurgårdens IF:s fystränare, Viktor Helander, säger att man ständigt vill utveckla sin verksamhet och att ett partnerskap med Flowlife är en del för att förbättra prestationen ute på fotbollsplanerna.
– Samarbetet med Flowlife gör att vi får tillgång till utrustning och redskap för att optimera vår återhämtning efter träning och match så att våra spelare fortsätter kan prestera på topp, säger han.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206