Decathlon huvudsponsor till världscupen i skidskytte

Decathlon huvudsponsor till världscupen i skidskytte

En jättesatsning av Decathlon är nu gjord. De har valt att gå in som en av internationella skidskytteorganisationens huvudsponsorer. Kommande åtta (!) år.

Publicerad

BMW Ibu World Cup, eller världscupen i skidskytte, har fått en ny huvudsponsor. Totalt har säsongslånga tävlingen sex huvudsponsorer och Decathlon blir en av dem. 

International Biathlon Union och Decathlon har skrivit på ett åtta år långt avtal och syftet med den stora satsningen är att öka varumärkets kännedom bland både ambitiösa och vardagliga idrottare, för att det i sin tur ska leda till "rörelseglädje hos folk", som Decathlon skriver i sitt pressmeddelande.

Som huvudsponsor har Decathlon rätt till marknadsföring och annonsering på framträdande områden runt stadion, på skjutbanorna samt överiga banor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206