Flowlife fortsätter samarbeta med elitidrotten – partner med ännu en allsvensk toppklubb

Flowlife fortsätter samarbeta med elitidrotten – partner med ännu en allsvensk toppklubb

Sedan tidigare har Flowlife blivit oficiella Recovery partners till AIK Fotboll och Sveriges Olypiska Kommitté. Nu fortsätter de hitta samarbetspartners inom elitidrotten.

Publicerad

Flowlife blir nu officiell Recovery partner till IF Elfsborg. Målet är att optimera spelarnas återhämtning. Inte bara på sidan av fotbollsplanen, utan också innanför de vita linjerna. På Borås Arena kommer nu ett av Sveriges största fotbollslag att hitta tränings- och återhämtningsprodukter som enligt Flowlife är marknadens bästa. Dessutom ska samtliga spelare i truppen förses med ett eget återhämtningskit.
–  Arbetet med att utveckla och hjälpa elitfotbollen i att effektivisera sin återhämtning fortsätter och vi känner oss superstolta över att få stötta Elfsborg med detta, säger Lucas Wasniewski, vd på Flowlife i ett pressmeddelande.

Flowlifes samarbete med IF Elfsborg träcker sig över två säsonger och innebär att klubben och dess spelare kommer få tillgång till företagets bästa produkter för återhämtning. Detta innebär massagepistoler och fotmassageprodukten "Flowfeet", som är skapad för att behandla ömma fötter och öka blodcirkulationen.
– IF Elfsborg strävar alltid efter att bli bättre, både på plan och utanför. Att kunna knyta till oss Flowlife som officiell återhämtningspartner ger bästa möjliga förutsättningar för att kunna erbjuda våra spelare återhämtningsalternativ både på Borås Arena och hemma hos varje spelare, säger klubbchef Stefan Andreasson.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nike gör sko med Gore Tex-material – fortsätter satsa på traillöpning

1 kommentar

Björn: Detta är väll Nike pegasus 3 med gtx? Nyhetsvärdet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206