Mandel Showroom återuppstår

PR-byrån Mandel med Matthias Aßmann i spetsen gör hösten 2021 comeback med eventet Mandel Showroom.

Mandel Showroom återuppstår

PR-byrån Mandel med Matthias Aßmann i spetsen gör hösten 2021 comeback med eventet Mandel Showroom. Det blir en kombo av fysiskt event, digitala lösningar och många nyheter utlovas av arrangören.

Publicerad

Efter en 16 månaders ofrivillig paus och tre inställda event är populära eventet Mandel Showroom tillbaka den 28 oktober. Matthias Aßmann skriver själv i ett pressmeddelande att arbetet för att skapa höstens event, då sport- och friluftslivsprodukter från medverkande leverantörer visas för branschfolk, butiker och media, nu inletts. 

– Efter tre säsongers paus kommer vi äntligen tillbaka och lovar att leverera det mest personliga och informativa evenemanget någonsin med de mest engagerade varumärkena, varav flera är spännande nykomlingar i sammanhanget, i hjärtat av Stockholm, säger Matthias Aßmann och berättar om upplägget.  

Pandemin är ju inte över och produktionsmässigt blir Mandel Showroom 2021 en kombo av fysiskt event, digitala lösningar och där säkerhetsåtgärderna lovas att sättas i främsta rummet för att ändå under säkra former erbjuda personliga möten. 

Vilka varumärken som ställer ut avslöjas ännu inte. När Mandel Showroom var som störst deltog ett 20-tal varumärken med sina produktnyheter, så som Granitbiten, Ecco, Haglöfs, Polar och Alfa.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Polyver spelar högt – satsar allt på nya stövelmodellen

1 kommentar

Theo: Närproducerat är som ljuv musik ☺️

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206