Skicka dig själv till Ispo Beijing – som avatar!

Skicka dig själv till Ispo Beijing – som avatar!

På Ispo Beijing den 14-16 januari, 2021, går det att boka en "avatar" för att få inblick i utbudet och för att kunna prata med leverantörer och kontakter, utan att själv vara på plats.

Publicerad

Så här marknadsförs tjänsten.

Affärslivet i Kina, där covid 19 hade sitt epicentrum, har i stort sett återgått till det normala när det gäller produktion och affärer. Sedan i somras har till exempel ett 30-tal branschmässor hållits, som lockat cirka 50 000 besökare. Så medan den tyska Ispomässan i München blir enbart digital, kommer Ispo Beijing i januari (14-16/1) att hållas precis som vanligt.
Många europeiska företag har dock av naturliga skäl svårt att vara på plats, och kanske inte heller får vara det på grund av reserestriktioner. Så nu erbjuder Ispo möjligheten att ändå kunna närvara digitalt, via en avatarlösning. Du kan till och med få en bild av dig själv i naturlig storlek utskuren och bli runtskjutsad av engelsk-kinesisk-talande mässpersonal, som bär runt på en Ipad. Via den kan du besöka specifika montrar eller boka möten med någon lokal partner eller leverantör på plats.     

Priset för den något annorlunda tjänsten är 350 euro, cirka 3 500 kronor, för en halvdag. De främsta segmenten på Ispo Beijing är alpint/snö, outdoor, hälsa/fitness samt tillverkning/material.
För den som är intresserad så kan avatartjänsten bokas på: ispo.com/en/beijing/avatar.
Och eventuella frågor kan ställas till: beijing@ispo.com    

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206