Rossignol knyter till sig sprintexperten Jonna Sundling

Rossignol knyter till sig sprintexperten Jonna Sundling

Skräddarsydda pjäxor blev det slutgiltiga argumentet som gjorde att den svenska skidprofilen Jonna Sundling skrev på för Rossignol.

Publicerad

Jonna Sundling, som hade en riktigt vass säsong 2019-20, har nu skrivit på för att bli medlem i Rossignolteamet. Med en andraplats i sprintcupen och fem pallplatser i samma gren förra vintern är det en av de svenska damåkare som har störst förväntningar på sig. Att hon valde just Rossignol säger hon själv bland annat har att göra med att varumärket kunde erbjuda henne skräddarsydda pjäxor.
– Precis som min träning är viktig för mig är min utrustning viktig för mig. För att få toppklassresultat måste du ha utrustning i toppklass. Rossignol kunde förse mig med hela paketet både vad gäller skidor och pjäxor. Pjäxorna har varit ett problem för mig och det faktum att Rossignol kunde erbjuda skräddarsydda modeller som passar mig, i kombination med högklassiga skidor, avgjorde valet att gå med i Rossignol Team, berättar Jonna Sundling.
– Trots att Rossignol är en stor, internationell tillverkare har varumärket kunnat behålla en jordnära och intim känsla och det är något jag verkligen uppskattar. Jag uppfattar Rossignol-teamet som ett ödmjukt och hårt arbetande team som ständigt söker sätt att förbättra sig, fortsätter hon.  

Målen för Jonna Sundlings vinter är högt satta, med fokus på VM i Oberstdorf i februari och hon vill även fortsätta prestera bra i paradgrenen sprint.
– Ett av mina huvudmål är också att utvecklas i distanslopp för att bli en mer mångsidig åkare, avslutar Jonna Sundling.     

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Decathlon tar fram egen snösko

2 kommentarer

Charles: Decathlons alpintillbehör slår swix-toko-Skigo på priset med hästlängder. Varför betala dubbelt upp?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206