Equip sköter sina egna varumärken i Finland

Equip sköter from 1 december sina egna varumärken i Finland.

Equip sköter sina egna varumärken i Finland

Rab och Low Alpine får den 1 december ett nytt, eget försäljningskontor i Finland. Kontoret blir helägt av Equip Outdoor Technologies Ltd, ägare av varumärkena.

Publicerad

Kontoret kommer att ledas av den lika rutinerade som passionerade outdoorexperten Heikki Tapaninen. Det är Heikki som sedan 2010 via sitt bolag WhiteBalance Oy distribuerat Rab och Lowe Alpine i Finland. 

– Med den nya försäljningsstrukturen kommer vi att kunna erbjuda en ännu mer direkt och skräddarsydd kundtjänst till våra värdefulla detaljhandelspartners i Finland, säger Andy Schimeck, global försäljningsdirektör hos Equip Outdoor. Detta steg är en del av vår företagsstrategi för internationell tillväxt och vi är mer än glada att ta det tillsammans med vår långvariga partner Heikki Tapaninen. 

Heikki Tapaninen fortsätter med Rab och Lowe Alpine men i ny regi.

Andy Schimeck tillägger: 

– Vi vill tacka WhiteBalance Oy för deras utmärkta arbete och engagemang tidigare eftersom de starkt har bidragit till den kontinuerliga tillväxten av våra varumärken i Finland.

Det nya Equip-kontoret kommer att finnas i Helsingfors och innehålla ett modernt showroom där de senaste Rab- och Lowe Alpine-kollektionerna kommer att visas.

I Sverige sköts agenturen av varumärkena sedan i somras av Granitbiten.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

2 kommentarer

Nicolas: Hej Oskar! Kanske, kanske inte. JW är inget stort varumärke i Sverige, även om de är delvis stora i Europa, Men om en produktchef från ett betydligt närmare varumärke som Helly Hansen tillträder, som...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842