Längdlandslaget väljer Silva

Längdlandslaget väljer Silva

Svenska längdlandslaget har skrivit på ett samarbetsavtal med det svenska varumärket och kommer få sina pannlampor från Silva under två års tid.

Publicerad

För en längdskidåkare på våra breddgrader är pannlampan ett måste. Under försäsongsträningen tillbringas ungefär hälften av alla träningstimmar i mörker och då är pannlampan ett nödvändigt hjälpmedel. Landslaget har valt Silva som leverantör för de kommande två åren.
– Vi är oerhört stolta över att vi fick frågan att leverera pannlampor till svenska längdlandslaget. Det var självklart att gå in i samarbetet. Vi vet att många av de aktiva sedan tidigare använt våra produkter och att ingå ett officiellt samarbete känns helt rätt. Vi hoppas att vi med våra produkter och vår kunskap kan förbättra de aktivas träningsupplevelser under hösten och försäsongen, säger Madelene Jonsson Öhlin, Head of Sales & Marketing, Silva, i ett pressmeddelande.
– Vi kommer även göra riktade insatser för att utrusta vallateamet och andra funktioner med rätt belysning för att förenkla deras arbete under säsongen, fortsätter hon.

Åkarna är i regel ute efter kombinationen låg vikt och bra ljus, för att kunna nöta på bästa sätt ute i skidspåren.
– De aktiva behöver bästa förutsättningar för att kunna prestera när det gäller. Stor del av året är det mörkt på dagens andra pass och det krävs bra ljus i många timmar för att kunna genomföra passet oavsett om det är på skidor, rullskidor eller i trailskor och avtalet med Silva säkerställer att alla åkare får bästa förutsättningar, säger Anders Byström, landslagschef.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206