Ping vill klä upp vintergolfaren

Ping vill klä upp vintergolfaren

Varför sluta panga bollar bara för att det blir vinter? Ping går vidare i samarbetet med Primaloft och lanserar en uppdaterad serie varma golfplagg till hösten/vintern 2020.

Publicerad

Nya Norse S2-västen.

Primaloft står för fyllning och teknikunnandet och Ping står för anpassningen till att göra plaggen golfvänliga, via deras eget Sensor platform-system. Bland annat har Primaloftsamarbetet resulterat i en uppdaterad Norse-serie (för herrar). Tunna, varma plagg är såklart en fördel just för golfare, som gärna vill kunna bibehålla full rörlighet även under den kallare årstiden. Nya Norse-jackan "S2" har till exempel Primalofts Silver-fyllning, och tål även en del vatten.

Zoned Jacket har Primalofts Cross Core-teknologi.

Och det mest intressanta med modellerna "S2 Zoned 2" (jacka) och Norse S2-västen är att de är framställda med Primalofts Cross Core-teknik, där fibrerna har klätts in med aerogel för att ge maximal värme till lägsta vikt (tekniken togs från början fram av NASA).
Ping lanserar även parallellt en ny damkollektion för höst/vinter, men de plaggen har inte Primaloftfyllning, vilket kan tyckas lite märkligt eftersom kvinnor i regel fryser lättare än män. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

50 kommentarer

Nisse: Efter ca 30 år, lämnade jag sportbranschen (tack och lov) för några år sedan. Redan för 7-8 år sedan började man ana åt vilket håll vi var på väg. Det kommer in nya människor, det kommer in...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842