En trippel nya Stadium Outlets öppnar under hösten

Nya Outletvaruhuset vid Lugnetrondellen, Varberg.

En trippel nya Stadium Outlets öppnar under hösten

Stadium utvecklar sitt Outletkoncept ytterligare. Under hösten kommer de öppna tre nya outlets i Varberg, Stockholm och Göteborg.

Publicerad

Enligt vissa handelsbedömare tillhör outlets och specialistbutiker morgondagens överlevare inom fysisk retail. Nu öppnar Stadium tre nya varuhus inom sitt Outlet-koncept. Den nya butiken i Varberg öppnar i slutet av september. Den ser ut och påminner om en klassisk Stadium Outlet-butik. Det lite anmärkningsvärda med de andra två, den som öppnade i centrala Göteborg redan i slutet av augusti (Södra Hamngatan 55) och den som planeras i Stockholms city är just att de ligger så centralt, mitt i respektive stadskärnor. Outletbutiken i Stockholm ersätter helt enkelt Stadiumbutiken på Sergelgatan – med den exakta adressen är än så länge inte officiell.       

Daniel Löfkvist, Stadium.

 –Stadium Outlet fortsätter sin stabila tillväxt trots den annorlunda tid vi upplevt senaste året. Vi känner oss trygga i konceptet och uppskattas i såväl fysisk som digital butik av våra kunder. Framtiden ser ljus ut, och det är trots en annorlunda tid, väldig spännande just nu, säger Daniel Löfkvist, General Manager Stadium Outlet, i ett pressmeddelande.

På ett sätt går det i linje med den senaste tidens etablering av "lågprisvaruhus" i cityområden, som när till exempel Rusta högg på en butikslokal på Regeringsgatan i centrala Stockholm förra året. Och Decathlon valde lyxcentrumet Mall of Scandinavia för sitt nya varuhus. Att satelitetableringar flyttar in på "fina gatan" kan nog vara en rörelse i tiden.    

On
Off

3 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206