Under Armour och Sail Racing till Värmland

Töcksfors Handelspark ligger vid gränsen till Norge.

Under Armour och Sail Racing till Värmland

Nordic Retail & Sports fick uppdraget att bygga ett outletkoncept för en handfull sport- och modevarumärken i Töcksfors Handelspark. Nu har New Era och Under Armour flyttat in.

Publicerad

Nu har en 723 kvadratmeter stor butiksyta öppnats under det nygamla butiksnamnet Nordic Outlets med sport och mode från bland annat Under Armour, NA-KD, New Era och Sail Racing.

– Vi har i flera år testat det i mindre skala i Visby på Gotland och vet att kunderna älskar det. Vårt mål är att alla ska vara nöjda och i det här konceptet är det verkligen win-win. Vi hjälper varumärken att sälja ut provkollektioner och varulager och kunderna kan handla till otroliga priser, säger Peter Lindståhl, vd, Nordic Retail & Sports i en kommentar.

Planer finns även på att öppna Nordic Outlets i fler delar av landet. Nordic Retail & Sports ligger även bakom Under Armours första butik i Sverige i Mall of Scandinavia samt Under Armour Factory House i Hede Fashion Outlet. Även fler butiker för  Under Armour planeras i hela Norden.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

50 kommentarer

Nisse: Efter ca 30 år, lämnade jag sportbranschen (tack och lov) för några år sedan. Redan för 7-8 år sedan började man ana åt vilket håll vi var på väg. Det kommer in nya människor, det kommer in...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842