Stadium Outlet till Varberg

Stadium Outlet öppnar under september månad 2020 i handelsområdet Lugnetrondellen i Varberg.

Stadium Outlet till Varberg

Efter att ha spanat på Varberg en tid har nu Stadium valt att etablera sig i sommarstaden. I september öppnar en outlet i ett handelsområde utanför staden.

Publicerad

Hyresavtalet med Stadium Outlet omfattar en lokalyta på 1351 kvadratmeter som nu iordningställs för att butiken enligt planerna ska kunna öppna under september månad 2020 i handelsområdet Lugnetrondellen.

–Trots den något annorlunda tid vi lever i så fortsätter vi expandera och nästa anhalt blir Varberg. Varberg har under en längre period varit under uppsikt och vi tycker det ska bli väldigt spännande att öppna en Stadium Outlet butik här. Öppningen kommer ske under tidig höst och skapa möjligheter att handla sport- och sportmode till riktigt bra pris, säger Daniel Löfkvist, General Manager, Stadium Outlet.

–Stadium Outlet är ett väldigt positivt tillskott som kompletterar de övriga verksamheterna i Lugnetrondellen på ett bra sätt, säger Kristian Höglind som representerar fastighetsbolaget som driver hadnelsområdet.

Som grannar får outleten bland annat Dollarstore, Max, Jula och Biltema.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

BA Sportprodukter blir agent för Falke

1 kommentar

Gunnar B: Snyggt! Falke gör fantastiska produkter och borde ha grym potential på svenska marknaden.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842