Outdoor by ISPO blir ISPO Re.Start Days

ISPO Re.Start Days genomförs 30/6-1/7.

Outdoor by ISPO blir ISPO Re.Start Days

Ispo gör som resten av världen 2020 och byter från klassiskt mässformat till ett digitalt event. Det innebär lanseringen av ISPO Re.Start Days, ett flera dagar långt event där tunga namn inom sportbranschen deltar.

Publicerad

Mässarrangören ISPO skräder inte orden. "Covid-19 har förändrat allt. Det har påverkat oss in till kärnan – personligen och ekonomiskt. En sak är säker: saker blir aldrig mer sig lika. Regler har skrivits om. Så vi behöver en nystart!"

När den enomra outdoormässan ställs in 2020 blir ISPOs svar för att starta om sig själva och outdoorbranschen ISPO Re.Start Days. Två dagar fyllda av föreläsnignar, work shops och framtidsspaningar inom tre fokusområden. Medverkar gör chefer och nyckelpersoner från välkända outdoorvarumärken som från en mångd bolag, som till exempel Patagonia, Mammut, Columbia, Polartec,
Deuter, Jack Wolfskin, Adidas outdoor. 

Fokus för workshopsdiskussioner och föreläsningar blir självklart på hur återförsäljare, varumärken och leverantörer på bästa sätt tar sig igenom krisen som världshandeln nu går igenom. Med tanke på föredragslistan så anar Sportfack på att det bjuds på många berättelser från företag som hittat en väg ut ur Corona-krisen.

För att delta löser intresserade en digital biljett på ISPOs sajt. Det och all övrig information om ISPO Re.Start Days finns här!

Program

DAG 1 / EXPERIENCE DAY 30/6 10:00-17:00

Fokus på branschens nuvarande tillstånd, marknadsinblick, nätverkssamarbete och utbyte av erfarenheter. 

DAG 2 / BEYOND THE STATUS
QUO DAY 1/7 10:00-17:00

Fokuse på vägen framåt i tre spår: digitalisering, hållbarhet och hälsa
. 

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Woolpower trotsar textildöden: Bygger ny fabrik i Östersund

2 kommentarer

Kalle: Hyfsat ordervärde – 4,25 miljarder kronor enligt FMV...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206