Tyck till om Sportfack!

Tyck till om Sportfack!

Vi vill gärna ha dina synpunkter om vår älskade tidning Sportfack. Om innehåll, dina läsvanor, om webb kontra print med mera. Hoppas du vill ta några minuter att svara på vårt frågebatteri.

Publicerad

Du som följer och läser Sportfack är guld värd för oss och vi vill veta mer om vad du tycker. Hur funkar läsningen, vad gillar du mest av det nuvarande innehållet och vad skulle du vilja läsa mer av? Skulle du till exempel vara beredd att betala för digitalt innehåll? Klicka dig in på länken och ge oss dina synpunkter.

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=A4GYSYW5S21P 

Stort tack för din medverkan!
Mvh
Redaktionen 

 

   

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

54 kommentarer

LARSA: @Peter jag delar din ståndpunkt till 100% men hur ska du kunna värja dig från att bli förminskad och avhumaniserad enligt Flashbacks signum för kommentarer? Behöver @Sportfack en/flera moderator för...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842