Spektrums nya sommarbrillor – så ser de ut!

Spektrums nya sommarbrillor – så ser de ut!

För första gången går Spektrum utanför alpinområdet och skapar en serie glasögon för sommarbruk. Modellerna verkar just nu gå bra i cykelbutikerna.

Publicerad

Modellen Anjan.

Svenska gogglesföretaget Spektrum, Åre, tillverkar från och med i år ramarna till alla nya glasögonmodeller i biomaterial (läs: majsstärkelse). Hittills har allt fokus legat på goggles-kollektionen, men nu lanserar Spektrum även en sommarkollektion under namnet Performance Eyewear: modeller som i första hand riktar sig till konsumenter inom löpning, cykel och vandring. Särskilt modellen Anjan känns dock väldigt stylish, och smälter lätt in i storstadsmiljön på någon av sommarens uteserveringar i söderläge. Givetvis med coronalucka mellan borden.
Enligt uppgift säljer serien just nu bra i cykelbutiker och på Löplabbet (som är under rekonstruktion).    
– Vi har lagt ner väldigt mycket tid och resurser på produktutveckling och det är resultatet från det arbetet som nu börjar synas i våra färdiga modeller, säger vd Andreas Nilemo till Sportfack.
Spektrum har även slutfört en crowd funding-kampanj för att få in nytt kapital och har satt upp en femårsplan för internationell expansion. De planerna kan ni läsa mer om i Sportfack nr 6/20, som finns ute hos prenumeranterna den 18 juni.

Modellen Blankster.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206