Sandqvist i samarbete med Polaroid

Sandqvist i samarbete med Polaroid

Svenska Sandqvist lanserar ett colab-projekt med Polaroid, som gör sitt första nordiska samarbete någonsin. Resultatet är både en ny väskserie och en fotoutställning med städerna Berlin. London, Paris och Stockholm i fokus.

Publicerad

Väskan Stockholm i svart.

Samarbetet mellan Sandqvist och Polaroid innefattar en ny produktserie som omfattar en ryggsäck, en bumbag, en tote och ett högfunktionellt kameraband. I anslutning till lanseringen har Sandqvist och Polaroid även slagit sig samman med fyra lovande fotografer, som kommer återupptäcka de ikoniska stadsbilderna i Berlin, London, Paris och Stockholm. Bilderna kommer att visas i form av en utställning i utvalda Sandqvistbutiker samt genom utforskande stadsguider.
– Det är väldigt spännande att samarbeta med Polaroid, vars klassiska varumärkesestetik har haft en sådan inverkan runt om i världen. Vi är stolta att gå samman i ett kreativt samarbete med en varumärkesikon, säger Sebastian Westin, Creative Director på Sandqvist, i ett pressmeddelande.

Ryggsäcksmodellen London.

Kollektionen är tillverkad av konsumentavfall, som PET-flaskor och utpriserna ligger till exempel på 1 595 kronor för ryggsäcken och 995 kr för bumbagen. Varje fotograf kommer också att erbjuda ett begränsat antal signerade Polaroids, som kommer ingå i ett köp av Sandqvist x Polaroid, så länge lagret räcker.
Sandqvist x Polaroid "Reframe" kommer finnas tillgänglig från och med den 20 maj på www.sandqvist.com, www.polaroid.com och hos utvalda återförsäljare över hela världen. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

7 kommentarer

Gammal leverantör: Ja, vad hände egentligen? Många anställda med både kunskap och erfarenhet fick gå, vad är sanningen om varför dom fick gå?? Intersport har därefter inte direkt gått bättre,snicksnacka pratet om...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842