Butik ansluter till Sportringen

Q-corner har sedan 1985 hjälpt företag och föreningar med tryck och profilprodukter.

Butik ansluter till Sportringen

Sportringen fortsätter att växa. Efter nya etableringar i Storlien och en större butik i Norrtälje så ansluter nu en butik från Södertälje.

Publicerad

Sportringen, en av Sveriges större sportkedjor, består av cirka 150 butiker som alla är fria handlare där tanken är att varje butik har sitt eget utvalda utbud beroende på inriktning och geografiskt läge. Från och med i år är Q-Corner i Södertälje en del av kedjan, skriver moderbolaget SGN Sport i ett pressmeddelande.

– Vi välkomnar Q-Corner till Sportringen-familjen. Sportringen-konceptet passar Ulrika Bäck och Fredrik Hurme, som driver butiken, perfekt. De vill vara nära sina kunder genom bra service och ett lokalt utvalt sortiment, berättar Mattias Malm, ansvarig för Klubb & Företagsbutiker hos SGN Sport.

Q-Corner i Södertälje har sedan 1985 hjälpt företag och föreningar med bl.a tryck och profilprodukter. Genom att ansluta sig till Sportringen har de dessutom möjlighet att erbjuda sportprodukter till sina kunder. Q-Corner kommer vara del av Sportringen Klubb & Företag.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206