Alpingaraget och Alpint slås ihop

Alpingaraget och Alpint slås ihop

Coronakrisen påverkar alla segment. Alpinbutiken Alpint i centrala Stockholm har på grund av vikande kundtillströmning tvingats flytta in i ägaren Alpingaragets lokaler.

Publicerad

Coronakrisen påverkar alla segment. Alpinbutiken Alpint har på grund av vikande kundtillströmning tvingats flytta in till ägaren Alpingaraget. "Rådande omständigheter gör att vi tillsvidare valt att slå ihop våra två butiker för att förstärka kompetensen och bredda utbudet på ett och samma ställe. Nu hittar ni mängder med topptursutrustning på Alpingaraget tillsammans med Alpints otroligt kunniga personal!" informerade Alpingaraget till sina kunder via Instagram.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206