Alpingaraget och Alpint slås ihop

Alpingaraget och Alpint slås ihop

Coronakrisen påverkar alla segment. Alpinbutiken Alpint i centrala Stockholm har på grund av vikande kundtillströmning tvingats flytta in i ägaren Alpingaragets lokaler.

Publicerad

Coronakrisen påverkar alla segment. Alpinbutiken Alpint har på grund av vikande kundtillströmning tvingats flytta in till ägaren Alpingaraget. "Rådande omständigheter gör att vi tillsvidare valt att slå ihop våra två butiker för att förstärka kompetensen och bredda utbudet på ett och samma ställe. Nu hittar ni mängder med topptursutrustning på Alpingaraget tillsammans med Alpints otroligt kunniga personal!" informerade Alpingaraget till sina kunder via Instagram.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

7 kommentarer

Gammal leverantör: Ja, vad hände egentligen? Många anställda med både kunskap och erfarenhet fick gå, vad är sanningen om varför dom fick gå?? Intersport har därefter inte direkt gått bättre,snicksnacka pratet om...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842