Uppdaterad artikel: Gear of the year och Ispo academy är inställt

Uppdaterad artikel: Gear of the year och Ispo academy är inställt

Dags- och kvällsarrangemanget Ispo academy och Gear of the den 21 april i Stockholm är dessvärre inställt. Vinnarna i Gear of the year kommer att meddelas på sportfack.se samma datum, 21 april, och även i printtidningen, nr 4.

Publicerad

Bästa deltagare.

Med tanke på nuvarande situation har vi, representanter för ISPO, Svenskt Sportforum och Sportfack gemensamt beslutat att ställa in årets branschnätverksdag - samt finalmiddag för Gear of the year i Stockholm den 21 april.
Alla utställda fakturor kommer att krediteras och inbetalda deltagaravgifter att återbetalas. Särskilt synd eftersom intresset har varit stort och anmälningarna har rullat in - och vi själva verklligen såg fram mot en intressant dag och en trevlig kväll tillsammans. 

Vi siktar istället på att skapa ett dubbelt så bra event i april 2021. Det är en utmanande tid på alla sätt för hela branschen, oavsett om man driver företag eller tidning. Vi hoppas att vi med gemensamma krafter kan ta oss igenom denna period och bygga för framtiden. 

Vinnarna i Gear of the year kommer att kontaktas inom kort personligen av redaktionen och presenteras på sportfack.se den 21 april och även finnas omskrivna i printutgåvan, nr 4, som kommer ut den 23 april.

Återkom gärna om ni har praktiska frågor kring själva arrangemanget, till: info@huginbiz.com 

Mvh

Team HuginBiz & Sportfack

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842