Svenska Cykelmässan ställs in

Svenska Cykelmässan skulle ha hållits i Stockholm 20-22 mars.

Svenska Cykelmässan ställs in

Under gällande hälsoläge i Sverige och omvärlden med Coronavirusets utbredning fanns inga större val. Nu väljer därför arrangörerna att ställa in Årets upplaga av Svenska Cykelmässan.

Publicerad

Ett 70-tal arrangörer stod redo för årets upplaga av cykelmässan. När Regeringen igår införde förbud om sammankomster som samlar fler än 500 deltagare så fanns inget annat att göra för arrangörerna än att ställa in årets mässa. 

Hur framtiden ser ut vet ingen just nu. När Sportfack läser arrangörernas pressmeddelande går det dock att ana en ljusning om att de i alla fall inte ger upp möjligheten för att arrangera en mässa senare under året.

Arrangörens pressmeddelande:

"Som ni säkert redan fått information om har regeringen beslutat att alla arrangemang/folksamlingar med över 500 deltagare inte får genomföras från och med kl. 00.00 den 12 mars och tills vidare.

Som ett led i det beslutet har Stockholmsmässan bestämt att stänga ner samtliga mässor och evenemang med över 500 deltagare. Det innebär att Svenska Cykelmässan den 20-22 mars 2020 därmed inte har tillstånd att genomföras som planerat. Vi återkommer snarast möjligt med mer information. Vi följer utvecklingen kring Coronavirusets utbredning nationellt och internationellt och står i kontakt med mässanläggningarna, våra partners och andra inblandade.

Vi följer den internationella utvecklingen i aktuella branscher och vilka beslut arrangörerna av de internationella mässorna kan komma att ta för att i vår tur kunna fatta kloka beslut kring framtiden för mässan. Vi beklagar djupt den uppkomna situationen.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss."

Med vänliga hälsningar
Patrik Löwstedt, Lars Gustafsson, Karin Lindblom

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842