Alla Satsklubbar stänger i Norden

Foto: Sats

Alla Satsklubbar stänger i Norden

Till följd av corona-viruset stänger nu gymföretaget Sats alla sina klubbar från och med torsdag den 12 mars. Beslutet gäller tills något annat har meddelats.

Publicerad

Sats skriver i sin interkommunikation, som har gått ut till alla medarbetare, att det var ett svårt beslut att fatta och att det går ut över både kunder och anställda, men att de vill göra samhällsnytta och hindra spridningen av coronaviruset. De har samtidigt öppnat upp för onlinekurser för befintliga medlemmar. Stängningen omfattar, vad Sportfack erfar, samtliga anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Enligt Sats har man de ekonomiska förutsättningarna att ta detta beslut eftersom de har en "solid ekonomisk ställning" som företag och snart kommer tillbaka i full skala. I ett första steg gäller stängningen under två veckors tid.        
I skrivande stund har informationen även gått ut på Sats hemsida. Där kommer företaget att fortlöpande informera sina medlemmar.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842