Löplabbet rekryterar efter starkt 2019

Stellan Kinell, blir ny driftschef hos Löplabbet.

Löplabbet rekryterar efter starkt 2019

Som ett resultat av Löplabbets ekonomiska framgångar, en omsättningsökning med 14 procent 2019 vilket gjorde att kedjan omsatte 92,3 miljoner kronor, har kedjan rekryterat ytterligare en chef.

Publicerad

Som ett resultat av Löplabbets ekonomiska framgångar, en omsättningsökning med 14 procent 2019 vilket gjorde att kedjan omsatte 92,3 miljoner kronor, har kedjan rekryterat ytterligare en medarbetare i Stellan Kinell, som blir ny driftschef hos bolaget. Stellan har tidigare arbetat hos XXL och senast på St1.

Tidigare driftschefen Bjarne Koning, som dessutom varit marknadschef och e-handelsansvarig kan därmed fokusera på de två sistnämnda arbetsuppgifterna från och med nu.

– Löplabbet har med sin redan starka position som specialist inom löpning goda förutsättningar att leverera ännu mer kundvärde. Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare växla upp för att fortsätta sprida löpglädje till hela Sverige, säger Stellan.

* I magasinversionen av Sportfack nummer 3 har vi en längre artikel med Löplabbets e-handelschef Bjarne Koning om anledningarna till kedjans framgångar 2019.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842