New Balance vill få oss att fånga dagen

New Balance vill få oss att fånga dagen

New Balance lanserar i dagarna kampanjen We got now, en sorts påminnelse om att fånga dagen. Som dragplåster och frontman har de kontrakterat basketstjärnan Kawhi Leonard.

Publicerad

Kawhi Leonard är en av NBA-cirkusens stora stjärnor,

Från och med nu drar New Balance igång sin varumärkeskampanj We got now. Kampanjen innefattar såväl filmer som annonsbudskap. Enligt ett pressmeddelande vill New Balance driva idrotten framåt med hjälp av starka personligheter som går sin egen väg, som small forward-spelaren Kawhi Leonard, som i dagsläget har ett treårskontrakt med Los Angeles Clippers värt 103 miljoner dollar, enligt Wikipedia.
All star-spelaren och NBA-vinnaren Leonard är känd för att gå sin egen väg och New Balance "snodde" spelaren från Nike 2018 – ett samarbete som, enligt Forbes, slutade med att Leonard stämde Nike efter ett upphovsrättsbråk.  
Den internationella kampanjen ingår i New Balance´ mer övergripande "independent-resa" som syftar till att inspirera världens idrottsintresserade att ta vara på sitt eget "nu" på sitt eget högst personliga sätt. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

7 kommentarer

Gammal leverantör: Ja, vad hände egentligen? Många anställda med både kunskap och erfarenhet fick gå, vad är sanningen om varför dom fick gå?? Intersport har därefter inte direkt gått bättre,snicksnacka pratet om...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842