Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

Svenska olympier som frontar kläderna.

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

Nu lanseras Uniqlos olympiska och paralympiska kollektioner i butik och online. I serien ingår även ett antal barnplagg.

Publicerad

Bekvämligheten står i centrum.

Japanska Uniqlo fick i uppgift att designa plaggen inför sommar-OS och nu lanseras plaggen i deras butiksnät. Det är mycket Sverigefeeling i blått och gult och många plagg finns även i barnstorlekar. Nyckelordet är bekvämlighet och Uniqlo har jobbat fram material som de kallar Dry Ex och Airism, som ska ge en hög andningsförmåga. I kollektionen ingår även plagg som blockerar UV-strålar.

Kanotisten Linnea Stensils.

Atleterna som promotar plaggen är olympierna Alex Kessidis (brottning), Anna-Carin Ahlquist (bordtennis), Anton Dahlberg och Fredrik Bergström (segling) samt Linnea Stensils (kanot).
OS-kollektionen finns tillgänglig både i butiken vid Kungsträdgården i Stockholm och i den svenska Uniqlo-webbshopen.

Det kanske inte är någon högoddsare att kollektionen till stor del går i olika blåa toner.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Promovec har öppnat servicecenter i Göteborg

2 kommentarer

Morgan: När jag laddarbatteriet till min Promovec är det viktigt att jag slutar ladda när det är fulladdat ? Eller är det ok att strömtillförsel står på ?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206