Vans lanserar kollektion med designern Sandy Liang

Vans lanserar kollektion med designern Sandy Liang

Vans släpper en limiterad kollektion med New York-baserade designern Sandy Liang, som spänner från topp till tå och omfattar skor, kläder och accessoarer. Kollektionen släpps 21 februari.

Publicerad

Hoodien.

Designern Sandy Liang har gjort sig känd för att blanda material, färger och mönster och signumet går igen även i denna kollektion. Inspirationen säger hon sig ha hämtat från sin egen hemstad, Bayside, från sin mormor och från sin egen Vans-samling.  
– Att se mina idéer väckas till liv i en så ikonisk samling av skor och kläder är en dröm som går i uppfyllelse. Den här kollektionen förkroppsligar den lekfulla drömmen på nittiotalet såväl som den dova grynigheten i centrala New York City, berättar Sandy Liang, i ett pressmeddelande. 

Sandy tank top.

Hon har jobbat mycket med materialen. Från fleece-liknande Cheetah-tryck till metallsmycken som är fästa direkt på skon. I kollektionen finns modellerna Platform Slip-On, Era, Sport och två par Old Skools.
Men, som sagt, fokuset har inte enbart legat på skor. Serien inkluderar också toppar, tröjor, hoodies, strumpor, hatt och väska. Kollektionen finns tillgänglig på vans.com, sandyliang.info och i utvalda Vans-butiker från och med den 21 februari.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Mizuno lanserar ny teknik för sina sportskor

1 kommentar

Björn: Desperata?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842