Coronaviruset flyttar cykelmässa

Taipei Cycle Show flyttas till maj.

Coronaviruset flyttar cykelmässa

Coronavirusets påverkan på mänskligheten har varit skoningslös. Nu börjar det dödliga viruset även påverka mässarrangemang när Taipei Cycle Show tvingas flytta.

Publicerad

Den enorma mässan Taipei Cycle Show mäter 90 000 kvadratmeter och kan hysa 1 400 utställare. Jättemässan skulle egentligen ha hållits mellan 2-4 mars. Det är helt enkelt så att man inte kan anordna mässan då många utställande företag blivit förhindrade av att ställa ut på grund av utbrottet av Coronaviruset.

Nu blir mässan istället flyttad två månader framåt i tiden. Nytt datum är satt till 14-16 maj.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842