Woolpower i medvind – nyanställer 30 personer

Woolpowers vd Linus Flodin har återanställt 30 personer.

Woolpower i medvind – nyanställer 30 personer

Östersunds friluftslivsstolthet Woolpower har åter vind i seglen. Efter att 2019 ha behövt säga upp 25 medarbetare har bolaget nu återanställt ännu fler – 30 personer.

Publicerad

Bakgrunden är att Woolpower lyckats få vinna flera större konfektionsupphandlingar från beställare ute i Europa. Enligt bolaget kommer dessa nu att trygga jobben en bra tid framöver då avtalen sträcker sig mellan fyra och sju år framåt i tiden. Totalt arbetar nu 130 personer hos Woolpower. 

Samtidigt som konkurrensen om upphandlingarna är stor, så ser företagets vd, Linus Flodin att företaget står sig bra, säger Woolpowers vd Linus Flodin till Sveriges Radio.

– Kunderna lägger in mer och mer krav när det gäller moral och etik och även de tekniska kraven, och det gynnar oss, säger han.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842