Flaxta samarbetar med Henrik Harlaut

Foto: Oscar Harlaut

Flaxta samarbetar med Henrik Harlaut

Flaxta, som specialiserat sig på moderna idrottsskydd, inleder ett nytt partnerskap med skidåkaren Henrik Harlaut.

Publicerad

Henrik Harlaut.

Henrik Harlaut är välkänd i alpinkretsar och har en imponerande meritlista, bland annat från X-games, bakom sig. Nu ska kan hjälpa Flaxta att till exempel lansera deras nya ryggskydd.
– Henrik Harlaut är en ikonisk idrottsman. Hans bidrag och vår beundran handlar om mer än enbart skidåkning. Vi delar Henriks passion och positiva attityd och är stolta över att samarbeta med honom för att utforska innovationer och nya idéer tillsammans, säger marknadschefen Ola Melin, i ett pressmeddelande. Från och med vintersäsongen i år kommer Henrik Harlaut att åka i Flaxta's Behold-ryggskyddsväst.
– Flaxtas sätt att ta sig an ryggskydd är väldigt uppfriskande. Det ger mig en möjlighet att fokusera på skidåkningen utan att behöva oroa mig för min utrustning, säger Henrik Harlaut.

Det nya ryggskyddet Behold back protector vest finns i herr, dam och juniorstorlekar.

Det lågprofilerade ryggskyddet väckte intresse under förra årets Ispomässa i München. Konstruktionen bygger på Flaxta's AVA-system (Absorb, Vent och Adapt), som har utvecklats tillsammans med ledande polymerexperter och medlemmar från Flaxta Science Crew.
– Skapat med Henriks åkstil i åtanke, riktar vårt Behold-ryggskydd sig till alla skid- och snowboardåkare som tycker att befintliga ryggskydd är för styva, varma och skrymmande. Att få dessa åkare att överväga att bära ryggskydd har varit vårt huvudfokus och vi är glada att bidra och göra skidåkning och snowboard säkrare, säger Flaxta-grundaren Erik Liden.
Behold back protector vest, kommer att säljas via flaxta.com och genom utvalda återförsäljare.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842