Passa på att boka årets Ispo academy till Early bird-priser

Passa på att boka årets Ispo academy till Early bird-priser

Den 21 april hålls årets Ispo Academy i Stockholm, en dag full av både strategi och inspiration. Ett bra tillfälle att hitta de rätta pusselbitarna för att vässa sin egen verksamhet. Bokar man nu före helgen så ingår en gratis entrébiljett till Ispomässan i München 26-29 januari.

Publicerad

Årets Ispo Academy, som hålls den 21 april på Downtown Camper i Stockholm, har samlat några av Sveriges klokaste huvuden med imponerande erfarenheter inom retail, innovationsmiljö, kommunikation. Åhörarna får även en inblick i hur det är att leda ett globalt varumärke framåt. 

Bland talarna i år finns bland andra Annica Rantala från framgångsrika gymvarumärket Stronger, Patrik Frisk, nybliven vd på internationella Under Armour och retailexperten Magnus Ohlsson från We hunt for heads. Dagen är helt enkelt fylld med massor av inspiration och värdefulla erfarenheter direkt från businessproffsen.     

Ispo Academy arrangeras av Ispo Scandinavia/ HuginBiz och Svensk Sportforum. På kvällen hålls även finalen i Sportfacks Gear of the year 2019. 

För att få veta mer om dagen läs mer här och direktanmälningar kan göras här 

Partners för arrangemanget är: Scandinavian Outdoor Group, samt mediapartnern Sportfack.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

50 kommentarer

Nisse: Efter ca 30 år, lämnade jag sportbranschen (tack och lov) för några år sedan. Redan för 7-8 år sedan började man ana åt vilket håll vi var på väg. Det kommer in nya människor, det kommer in...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842