Passa på att boka årets Ispo academy till Early bird-priser

Passa på att boka årets Ispo academy till Early bird-priser

Den 21 april hålls årets Ispo Academy i Stockholm, en dag full av både strategi och inspiration. Ett bra tillfälle att hitta de rätta pusselbitarna för att vässa sin egen verksamhet. Bokar man nu före helgen så ingår en gratis entrébiljett till Ispomässan i München 26-29 januari.

Publicerad

Årets Ispo Academy, som hålls den 21 april på Downtown Camper i Stockholm, har samlat några av Sveriges klokaste huvuden med imponerande erfarenheter inom retail, innovationsmiljö, kommunikation. Åhörarna får även en inblick i hur det är att leda ett globalt varumärke framåt. 

Bland talarna i år finns bland andra Annica Rantala från framgångsrika gymvarumärket Stronger, Patrik Frisk, nybliven vd på internationella Under Armour och retailexperten Magnus Ohlsson från We hunt for heads. Dagen är helt enkelt fylld med massor av inspiration och värdefulla erfarenheter direkt från businessproffsen.     

Ispo Academy arrangeras av Ispo Scandinavia/ HuginBiz och Svensk Sportforum. På kvällen hålls även finalen i Sportfacks Gear of the year 2019. 

För att få veta mer om dagen läs mer här och direktanmälningar kan göras här 

Partners för arrangemanget är: Scandinavian Outdoor Group, samt mediapartnern Sportfack.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206