Tenson får pris för sin nya hybridjacka

Tenson får pris för sin nya hybridjacka

Tenson har fått motta Ispo-priset Gold winner award för sin nya vinterjacka Aerismo Jackorak. Modellen är en mix mellan jacka och anorak. Enlig Tenson är den en vägvisare för varumärkets nya stil.

Publicerad

Så ser den nya modellen för aw 20 ut. Foto: Superstudio

Varje år delar Ispo ut en rad utmärkelser till varumärken inom sportindustrin. En av dem är priset Ispo gold winner award i kategorin snow sports. I år har Tenson fått utmärkelsen för skidjackan Aerismo Jackorak MPC Extreme som ingår i deras kollektion för säsongen AW 2020. Tenson ser det som ett bevis för att deras nya inriktning har fått genomslag redan nu.
– Givet den förändrings- och föryngringsprocess som vi påbörjade under början av 2019, och fortsatt arbetar hårt med, nämligen att skapa det nya innovativa Tenson, kunde denna prestigeutmärkelse inte varit bättre tajmad och är givetvis ett kvitto på att vi är på rätt väg. Jag är otroligt stolt över Tenson Design Departments slit för att åstadkomma detta, säger designchefen Thomas Nord till Sportfack.
Han menar att kollektionen för AW20 är den första som visar i vilken riktning Tenson är på väg. Namnet Jackorak antyder att modellen är en hybrid mellan en jacka och en anorak, den kommer att visas under Ispomässan. Tenson ställer ut i Scandinavian Village.  

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206