Sportfisket gör comeback på Stockholmsmässan

Foto: Nicolas Jändel

Sportfisket gör comeback på Stockholmsmässan

I år är Sportfiskemässan tillbaka på Stockholmsmässan i Älvsjö. Monterytorna är nästan fulltecknade. Nytt, och lite ovanligt i sammanhanget, är dagliga modevisningar från scenen.

Publicerad

Så fort det börjar droppa från taken brukar de komma igång, sportfiskarna. Årets enskilt största arrangemang är Sportfiskemässan, som hålls på våren. Under några år har den huserat på Kistamässan, men nu gör den comeback på Stockholmsmässan i Älvsjö, den 20-22 mars. I år kommer mässan, som bland annat visar produktnyheter och filmer, även att anordna en modevisning. På catwalken kommer bland andra varumärken Abu Garcia, CWC, Loop, Guideline, Fly Dressing, Didrikssons, Pinewood, Grundén, Fladen och Leech att exponera sina produkter. Modevisningarna hålls varje dag och konferencier är fiskeprofilen Robert "Robbo" Jonsson. 
– Sportfiskemässan har aldrig varit större och bättre, så de som inte kommer hit i mars missar verkligen något! Vi har något för alla, så bjud gärna med hela familjen till Stockholm i mars, tipsar mångårige projektledaren Agneta Brunell.  
Som en extra besöksmorot för att komma med hela familjen satsar mässan i år på ett specialerbjudande; på söndagen den 22 mars får de 300 första barnen mellan 7 och 17 år ett haspelspö värt 600 kronor, plus gratis medlemskap i organisationen Sportfiskarna under ett år.
Enligt SCB:s statistik är det redan idag 1,6 miljoner svenskar som fiskar minst någon gång varje år.

Det jättelika akvariet brukar locka en hel del folk under mässdagarna.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842