Glöm inte att rösta på dina favoritkandidater i Gear of the year

Glöm inte att rösta på dina favoritkandidater i Gear of the year

Just nu ligger en popup och rullar på sportfack.se där du kan rösta på alla dina favoriter av de tre nominerade i varje kategori för utmärkelsen Gear of the year, 2019.

Publicerad

Par i rött, från den trevliga och nervpirrande middagen 2019.

Enda sättet att minimera diskussionen kring att "fel bidrag vann" är att själv gå in och rösta via popup-länken på sportfack.se som ligger och snurrar just nu. Vi har fått in väldigt många bra förslag, samt nosat upp några egna, och det är i våra ögon ett väldigt starkt fält som gör upp om vinsten i varje kategori. För 2019 har vi även två nya spännande kategorier; Årets butik och Årets kampanj. Mer info om alla de nominerade bidragen ligger ute nu i Sportfack nummer 1/20 som landade hos prenumeranterna den 8 januari.

Det är enkelt att rösta. Antingen klickar du bara in på popupen som dyker upp på sportfack.se eller så går du direkt till formuläret här: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=624MYW5NUKCJ

Flytta runt raderna och placerar alternativen i önskad ordning från 1-3 i varje kategori. Sportfack sammanställer alla svaren och juryn har sista ordet. 

Vinnarna koras under en trevlig branschmiddag den 21 april kl 18-21.30 på Scandic Downtown Camper (nära Sergels torg) i Stockholm. Ifall du vill boka middagsplats på stört eller har frågor om middagsbokningen, så mejla arrangören HuginBiz på: info@huginbiz.com      

Vi ser gärna dig på plats under kvällen. Det kommer finnas fina möjligheter att mingla, skapa nya kontakter och förstås ta del av spänningen när de 7 vinnarna ska utses. 

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842