Bli en bättre företagare genom Ispo Academy

Foto: Thomas Hjertén

Bli en bättre företagare genom Ispo Academy

Missa inte arrangemanget Ispo Academy 2020 i Stockholm den 21 april. Här får du både inspiration och massor av knowhow som gör dig till en bättre sport- och outdooraktör.

Publicerad

Det är en utmaning för alla att orka och hinna stanna upp, öppna sig för nya intryck och vända och vrida på perspektiven för att vässa sin egen verksamhet. Men de stunderna behövs. De kanske till och med är helt nödvändiga. Årets Ispo Academy, som hålls den 21 april på Downtown Camper i Stockholm, har samlat några av Sveriges klokaste huvuden med imponerande erfarenheter inom retail, innovationsmiljö, kommunikation. Åhörarna får även en inblick i hur det är att leda ett globalt varumärke framåt.

Bland talarna i år finns bland andra Annica Rantala från framgångsrika gymvarumärket Stronger och Patrik Frisk, nybliven vd på internationella Under Armour. Dagen är helt enkelt fylld med massor av inspiration och värdefulla erfarenheter direkt från businessproffsen.     

Anmälan görs på: https://huginbiz.com/events/

Ispo Academy arrangeras av Ispo Scandinavia/ HuginBiz och Svensk Sportforum.

Partners för arrangemanget är: Scandinavian Outdoor Group, samt mediapartnern Sportfack.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Craft sponsrar fler klassiska fotbollsränder

2 kommentarer

Mattias: Jag la in en Photoshopad bild på hur det skulle kunna se ut. Fanns ingen officiell bild. Har aldrig skrivit att tröjan var officiell. För några dagar sedan la IFK upp en tröja på Twitter som är...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842