Ny sajt med fokus på skovård

Ny sajt med fokus på skovård

Varumärket Paul Brunngård lanserar en sajt där allt ska handla om skovård. Företaget ser det som ett sätt att skapa mervärden för den modeintresserade konsumenten och öka medvetenheten om hur man själva kan förlänga skors livslängd.

Publicerad

VD Ludwig Alholt.

E-handelssatsningen paulbrunngard.com görs i nära samarbete med Jetshop, som är specialist på att skapa digitala handelsplattformar.
– Detta möjliggör en internationell expansion men också att vi kan vara med och utveckla marknaden tillsammans med alla de återförsäljare som vi samarbetar med, säger Marcus Askenbom, E-commerce Manager för Paul Brunngård AB.
Företagets erfarenhet efter att ha arbetat med skovård i nära fyra decennier är att intresset för skor och skovård ökar bland konsumenterna. Men att det krävs vägledning för hur man vårdar sina skor på rätt sätt, och förstås även tips om produkter för ändamålet.  
– Vi vet att 9 av 10 tycker att skor är viktigt, där det främsta man värderar är att skorna ska vara snygga och sköna. Det är precis vad vårt erbjudande levererar på genom skovård, skotillbehör och sulor, säger Ludwig Alholt, vd på Paul Brunngård AB.
Företaget etablerades 1983 i Sparsör av familjen Brunngård och ligger idag i Viared strax utanför Borås med showroom i Stockholm, Oslo och Helsingfors. De äger bland andra varumärkena Paul Brunngård, Springyard och 52bones, men fungerar även som distributör för till exempel Ecco.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842