Cobra Puma släpper golfkläder med Hawaikänsla

Cobra Puma släpper golfkläder med Hawaikänsla

Cobra Puma tröttnade på shortsförbudet och lanserar en serie produkter i avslappad Hawaistil som kommer att finnas hos utvalda golfbutiker med start 2 januari.

Publicerad

Rickie Fowler goes surfing.

Den nya kollektionen heter Island Time Collection, och utgör en del av Pumas minikollektioner med inspiration från några av golfbanorna runt om i världen. Den här versionen, som lanseras nu i början av januari, har hämtat inspiration från Hawai.
Serien omfattar både konfektion och en golfbag. Plaggen kommer att bäras av Puma-spelaren Rickie Fowler i sponsorsammanhang och under inspelsvarvet i samband med Tournament Of Champions, som i dagarna spelas just på Hawai.

Den nya golfbagen kräver mod att bära en blyertstung dag på svensk mark.

Däremot får kläderna inte bäras under själva tävlingen, PGA-reglerna tillåter inte shorts. Vilket är lite märkligt och en smula ologiskt eftersom damerna kan spela i kjol.  
Puma tror, precis som många andra, dock att shortsförbudet kommer att vara borta inom några år och varumärket vill visa hur golfkläder kan se ut om man tänjer på gränserna. Förutom skjorta och shorts i ananastryck så kommer kollektionen även att innefatta polos, shorts och kepsar i lite mer nedtonade mönster, plus en golfbag. Serien kommer att finnas i begränsad upplaga hos utvalda golfbutiker med start 2 januari.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

7 kommentarer

Gammal leverantör: Ja, vad hände egentligen? Många anställda med både kunskap och erfarenhet fick gå, vad är sanningen om varför dom fick gå?? Intersport har därefter inte direkt gått bättre,snicksnacka pratet om...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842