Joel Kinnaman frontar Björn Borg

Joel Kinnaman frontar Björn Borg

Med start i början av 2020 inleder Björn Borg ett globalt samarbete med skådespelaren Joel Kinnaman. Samarbetet är tänkt att rulla på lång sikt i såväl köpta som egna kanaler.

Publicerad

Det råder ingen som helst tvekan om att den svenske skådisen Joel Kinnaman är vältränad. Nu gör han och Björn Borg gemensam sak för att få fler att svetta sig själva till ett ökat välmående.
Joel Kinnaman kommer bli ansiktet utåt för både underkläder och sportkläder. Målet är att lyfta de positiva effekterna av träning, ett mål som Björn Borg har haft ett tag.
– Vi tror starkt på Joels förmåga att inspirera både kvinnor och män till att börja träna och därmed må bättre. Tillsammans med vår egen och Joels övertygelse om att träning gör människor till bättre versioner av sig själva har vi hittat en naturlig och perfekt match. Vi är otroligt glada och stolta över att få involvera honom i vårt arbete, kultur och gemensamma mål, säger Henrik Bunge, VD på Björn Borg.
– Jag insåg snabbt att vi hade gemensamma värderingar och syn på träning, att det är en nyckel för att må bättre i livet. Att Björn Borg dessutom kör en obligatorisk sporttimme varje fredag visade mig att de menar allvar med sin ambition och sina mål. Att hålla sig i form både mentalt och fysiskt har alltid varit viktigt för mig och utgör numera en stor del av min vardag som skådespelare. Det känns därför som ett naturligt steg för mig, att tillsammans med Björn Borg inspirera människor till träning för att må bättre, säger Joel Kinnaman, i ett pressmeddelande.
Planen är att den första kampanjen med Joel Kinnaman förväntas gå live i januari. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Didriksons går vidare med sin butiksbombmatta

1 kommentar

Martin: Där gick startskottet för bara egna butiker i framtiden för fucking Åmålsfödda didriksson. För alla som inte vet så står Fenix och Naturkompaniets modell som facit för Adelis som också äger...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842