Nytt vintersamarbete mellan Rossignol och Tommy Hilfiger

Nytt vintersamarbete mellan Rossignol och Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger gör gemensam sak med Rossignol och skapar en premium-vinterkollektion för skidåkning och vintersport. Det är tredje gången gillt för samarbetsprojektet.

Publicerad

Kollektionen innefattar både en dam- och herrdel.

Tuppen och flaggan, Rossignol och Tommy Hilfiger, gör sin tredje samarbetskollektion, som innefattar både dam- och herrkläder, med ambitionen att skapa ett modernt modeuttryck i sina funktionskläder.
Den tredje upplagan av "TommyXRossignol" spänner över Tommy Hilfigers signaturfärger röd, vit och blå, men kompletteras också med svarta färger. Man har även slagit samman de två smått ikoniska symbolerna: Tommy Hilfigers boxiga flagga tillsammans Rossignols tupp-logotyp. 

Ripstop-jackan i dun.

Kollektionen inkluderar jackor, byxor, underställ, mössa, halsduk, halsvärmare, handskar och en hjälm. De kommer finnas tillgängliga på tommy.com, i utvalda Tommy Hilfiger- och Rossignol butiker, samt på rossignol.com från och med den 3 december.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842