Intersport anställer säkerhetschef

Elin Johansson, säkerhetschef hos Intersport från och med januari 2020.

Intersport anställer säkerhetschef

Intersport har inte rekryterat klart. Elin Johansson, expert på retailsäkerhet, ansluter i januari 2020 när kedjan skapar nya tjänsten säkerhetsexpert. Elin ska bland mycket fokusera på att göra Intersports e-handel säker.

Publicerad

I sin satsning passar Intersport även på att skapa den nya tjänsten säkerhetschef hos bolaget. Med 15 års erfarenhet inom retailsäkerhet och senast hos Clas Ohlsson startar Elin Johansson som säkerhetschef hos Intersport i januari 2020. I ett pressmeddelande skriver bolaget att Elin kommer att driva och utveckla säkerhetsarbetet för sportkedjan och är tänkt att ha ett speciellt fokus på att göra Intersports ökande e-handel säker för både bolaget och dess slutkonsumenter.

– Det är inspirerande att få vara en del av den utvecklingsresa som Intersport befinner sig på. Jag ser mycket fram emot att få driva och utveckla bolagets säkerhetsarbete tillsammans med alla medarbetare, säger Elin Johansson.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842