Nominera dina favoriter till Gear of the year 2019

Nominera dina favoriter till Gear of the year 2019

Det är dags att nominera till Gear of the Year 2019 – var med och ge förslag på årets bästa produkter och varumärken inom vår bransch i sju kategorier, senast den 2 december.

Publicerad

I årets Gear of the year finns möjlighet att ge förslag I två helt nya kategorier: Årets butik (kan vara både webb och fysisk butik) samt Årets kampanj.
– Det känns kul att bredda konceptet. I år har det rullat ut en hel del spännande kampanjer som sticker ut lite extra, och när det gäller kategorin årets butik vill vi gärna slå ett extra slag för bra retail, som drivs med en känsla för hög servicegrad och genomtänkt innehåll. Det känns helt naturligt att det kan handla om både onlinehandel och fysisk handel, eftersom allt numera går ihop, säger Sportfacks chefredaktör Nicolas Jändel.

Nicolas Jändel, Sportfacks chefredaktör. Foto: Stefan Tell

De övriga kategorierna är Årets produkt, Årets varumärke (omfattar både svenskt och utländskt med försäljning i Sverige), Årets innovation, Årets nykomling och Årets miljömärke. Alla inkommande förslag måste ha varit aktuella under året 2019. 
– Jag är väldigt imponerad av det engagemang som den här utmärkelsen väcker. Förra året hade vi över 4 000 röstande när de tre finalisterna i varje kategori hade vaskats fram. Juryn lägger stor vikt vid läsarnas åsikter, men om det står och väger så har juryn det avgörande mandatet, förklarar Nicolas Jändel.     

Att nominera är enkelt. Allt du behöver göra är att klicka dig in på popupen som dyker upp när du går in på sportfack.se. Du får gärna nominera i flera kategorier. Vi vill ha dina nomineringar senast den 2 december. Du kommer att kunna rösta på de tre finalisterna i varje kategori på sportfack.se från den 8 januari 2020. Vinnarna koras den 21 april under en branschmiddag i samband med Ispo academy, som kommer att hållas på Scandics Downtown Camper, vid Sergels Torg, i centrala Stockholm.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

50 kommentarer

Nisse: Efter ca 30 år, lämnade jag sportbranschen (tack och lov) för några år sedan. Redan för 7-8 år sedan började man ana åt vilket håll vi var på väg. Det kommer in nya människor, det kommer in...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842