Glenda är Intersports nya marknadschef

Glenda Marevind är Intersports nya markandschef.

Glenda är Intersports nya marknadschef

Intersport fortsätter bygga sin nya organisation. I början av nästa år kliver Glenda Marevind in som ny marknadschef hos kedjan.

Publicerad

Glenda kommer senast från Kappahl där hon varit brand & marketing manager och lett arbetet med att utveckla Kappahls varumärke och marknadsföring. Dessförinnan mediebyrån Wavemaker (MEC) och innan det många år inom Lindex-koncernen med koncept-, varumärkes- och kommunikationsfrågor, bland annat i rollen som marknadschef.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842