Glenda är Intersports nya marknadschef

Glenda Marevind är Intersports nya markandschef.

Glenda är Intersports nya marknadschef

Intersport fortsätter bygga sin nya organisation. I början av nästa år kliver Glenda Marevind in som ny marknadschef hos kedjan.

Publicerad

Glenda kommer senast från Kappahl där hon varit brand & marketing manager och lett arbetet med att utveckla Kappahls varumärke och marknadsföring. Dessförinnan mediebyrån Wavemaker (MEC) och innan det många år inom Lindex-koncernen med koncept-, varumärkes- och kommunikationsfrågor, bland annat i rollen som marknadschef.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842