Arc’teryx anordnar outdoor-event i Oslo

Arc’teryx anordnar outdoor-event i Oslo

Arc'teryx åker med sitt Academykoncept till Oslo city den 30 november och erbjuder workshops, filmvisningar och möten med deras sponsrade atleter

Publicerad

Lördagen den 30 november i Vippaområdet i centrala Oslos hamn slår Arc'teryx på stort med ett gratisarrangemang som omfattar DJ:s, filmvisningar, workshops och möten med deras sponsrade utövare.
Arrangemanget är tidigare välkänt i Chamonix, där outdoorfolk har mötts för att delta i olika aktiviteter, som trailrunning, klättring och skidåkning. Nu vill kanadensiska Arc'teryx ta Oslo med storm i slutet av november med ungefär samma upplägg (och stormigt kan det verkligen bli nere i hamnområdet). Besökarna ska även få en hel del tips på såväl drömdestinationer som nära-äventyr.

Så här lanserar Arc'teryx eventet.

Bland annat kommer den intressanta filmen Electric Greg att visas, där de två kanadensiska skidåkarna Greg Hill och Chris Rubens visar att du kan komma väldigt långt på enbart el. Och ultralöparen Johannes Rummelhoff (känd från dokumentärfilmen Besatt, då han sprang från Operahuset i Oslo till Galdöpiggens topp) kommer att föreläsa och ta med folk på lokal stiglöpning. 
Arrangemanget innehåller både en dags- och en kvällsdel och avslutas med friåkningsuppvisning under bar himmel med Max Kroneck och Jochen Mesle. 

On
Off

4 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

6 kommentarer

Fredrik: Och anställda med mångårig trogen tjänst och mycket kunskap passade man på att göra sig av med på samma gång.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842