Reebok byter logga

Reebok byter logga

Från och med den första januari 2020 så kommer Reebok rulla ut en ny, uppdaterad vectorlogotyp på alla sina nya produkter och exponeringsytor. Men redan nu har den börjat användas på hemsidan.

Publicerad

Den nya Vector-logotypen kommer att synas på alla tränings- och livsstilsprodukter, inklusive skor och kläder. Redan under november månad kommer en begränsad, tidig kollektion med Vector-logotypen att finnas tillgänglig.
– Vårt mål är att vara världens bästa fitnessmärke och vår expertis ligger i träning och mode. Vi fortsätter att utmärka oss genom att ta fram produkter som suddar ut gränserna mellan livsstil och träning. På så sätt får vårt varumärke en enhetlig närvaro och röst, säger Reeboks vd Matt O'Toole.
– När vi nu samlar alla våra produkter och erfarenheter under en och samma logotyp kan vi berätta en sammanhängande historia som är tydlig och konsekvent, fyller Reeboks kreativa chef Karen Reuther i.

Den gamla till vänster och den nya till höger.

Vector-logotypen introducerades för första gången 1992 och har använts i olika former sedan dess. Den nya varianten är en uppdaterad, mer stilren och modernare version av originalet. Men Sportfack kan, ärligt talat, inte se så jättestor skillnad.
Reeboks Delta-logotyp, som introducerades 2011, kommer att användas även i fortsättningen på utvalda produkter, till exempel inom crossfit.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842