Spana in Pumas nya pappasneakers

Spana in Pumas nya pappasneakers

Lagom till fars dag lanserar nu Puma nästa generation RS-sneakers, med pusselmönster och blockfärger. Skorna, som egentligen är unisexmodeller, kommer nu också i barnstorlekar.

Publicerad

Tidigare i höst släppte Puma den legendariska 80-talslöparskon Rider i tre nya versioner, skon som bland annat lanserades som den första joggingskon i Tyskland för 40 år sedan. Nu i november kör man ut ett par nya modeller i RS-serien, RS-X3 och RS-X3 Puzzle, i olika varianter och storlekar. Skorna kvalar verkligen in under epitetet "sportmode". Level Up har designats i en färgsättning som ska inkludera ett "stänk av koraller" mot den azurblåa färgen och och det svarta nätet.

Nya RS-serien kommer även att finnas i barnstorlekar.

Det är överlag mycket detaljer och man har blandat både material och färgkombinationer ganska vilt. Enligt Puma så finns modellen Level Up redan ute i handeln, men Puzzle-modellen lanseras först globalt den 9 november. De nya modellerna kommer att säljas i Pumabutiker, på puma.com och hos utvalda återförsäljare.  

Och i år kommer de inte bara att säljas i vuxenstorlekar, utan även i barnstorlekar.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Så ser nya Void och Colourwear ut

3 kommentarer

Ove: Straight to outlet-ladorna.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206