Peak Performance vill få oss att fånga dagen

Peak Performance vill få oss att fånga dagen

Nu i veckan lanserar Peak Performance varumärkeskampanjen Live More som vill slå ett slag för en aktiv vinter. I detta fall; att åka skidor utför.

Publicerad

Lagom till skidsäsongen har Peak tagit fram en webbplattform för den skidintresserade. Det är en sorts mix av content och sälj. De har bland annat tagit hjälp av professionella skidkåkare och samlat ett gäng tips och trix för hur man blir en bättre alpin skidåkare och hur man lägger upp sin försäsongsträning, samt en hel del destinationstips.
Den övergripande ambitionen är att få ut folk i backen och att ta vara på den värdefulla tid vi har, för att göra det man älskar.  
– Med kampanjen Live More hoppas vi få människor att stanna upp, om så bara för en stund, och tänka efter på hur de väljer att tillbringa sin fritid och således hjälpa dem att agera utifrån det. Vi vet att en aktiv livsstil är grundläggande för vårt välmående och att ett aktivt liv, särskilt utomhus, kan göra under för hur vi mår, säger Jeanette Francke, Creative och Marketing Director på Peak Performance.
Kampanjen innefattar en film, pressmaterial och en egen landningssida. För den som vill kika hur det är upplagt kan klicka sig in via länken här:         

https://www.peakperformance.com/se/sv/live-more/live-more.html 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842