Intersport blir partner till AIK Hockey

Intersport blir partner till AIK Hockey

AIK Hockey och Intersport har inlett ett nytt fyraårigt samarbete, Intersport kommer dessutom ta över driften av klubbens souvenir- och profilsortiment.

Publicerad

Det fyraåriga avtalet innebär i praktiken att Intersport, tillsammans med CCM, tillhandahåller utrustning för föreningens lag och medlemmar.
– Vi är glada över att kunna ingå samarbete med en av Sveriges mest erfarna och välsorterade sportleverantörer. Här finns stor kunskap inom ishockey, erfarenhet från över hundra butiker samt en e-handel som gjort företaget till en global jätte. Det här kommer bli riktigt bra, säger Anders Olson, vd på AIK Hockey.
Företrädare för Intersport tycker å sin sida att samarbetet är "en perfect match".
- Hockey är en av Intersports fokusidrotter där vi vill växa både mot föreningar och konsument. AIK Hockey är ett av idrottssveriges starkaste varumärke som dessutom är ledande inom damhockey. Detta samarbete passar därför väldigt bra in hos oss, säger Lars Larsson, Head of Team på Intersport.
I överenskommelsen ingår även att Intersport tar över driften kring AIK Hockeys souvenir- och profilsortiment.
- Med hjälp av Intersport kommer vi ta ett nytt grepp om vår shop, både den fysiska på Hovet men även på webben. Något vi både hoppas och tror kommer höja upplevelsen för våra supportrar och i längden även öka våra intäkter över tid, säger Anders Olson.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842