Abilica lanserar träningsprodukter med norsk skidstjärna

Abilica lanserar träningsprodukter med norsk skidstjärna

För alla svenska sörlänningar som helst (eller på grund av snöbrist) tränar inför Vasaloppet inomhus har Abilica tagit fram en ny träningsmaskin signerad den norske längdstjärnan Johannes Hosfløt Klæbo.

Publicerad

Tillsammans med Johannes Hosfløt Klæbo, i dagsläget en av världens bästa längdskidåkare, har norska träningsvarumärket Abilica utvecklat en samling produkter inför längdskidsäsongen. Totalt rör det sig om sex produkter totalt, men mycket av fokuset ligger på skidmaskinen XC Classic 2000, som ska ge användaren möjlighet att träna uthållighet, teknik och styrka året om och efterlikna "riktig åkning" så långt det är möjligt. Modellen kommer att ha ett utpris på 12 799 SEK.

Johannes Klæbo är stor på den norska skidscenen efter sina guldframgångar i VM, OS och Tour de ski. Han räknas även till en av Norges största influencers med en egen Youtube-kanal som har över 100 000 prenumeranter.

Enligt vad Sportfack erfar kommer produkterna i nuläget att säljas på abilica.se, träningspartner.se och gymgrossisten.se. De ska finnas ute i återförsäljarnätet från och med den 4 december.   

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842