Shimano nysatsar på sportfisket

Shimano nysatsar på sportfisket

Det är inte alla som vet att Shimano även gör sportfiskeprodukter och dessutom är ett väletablerat varumärke i de sammanhangen. Nu gör de en nysatsning på fiske med bas i nya Uppsalakontoret.

Publicerad

Andrew Cowan, Shimanos vd.

Under nästa år, 2020, kommer Shimano att expandera den befintliga cykelverksamheten med försäljning och distribution av sportfiskeprodukter till kunder i Sverige, Danmark, Island, Finland och Norge. Tillväxtplanerna innebär även att det kommer finnas nya lediga tjänster i nyckelpositioner, för att säkerställa sin roll som distributör. Bland annat söker de en försäljningschef för sportfiskesegmentet som bland annat ska bygga upp ett säljteam för de nordiska länderna.    
– Vi är mycket glada över att Shimano Nordic-kontoret från oktober 2020 kommer att representera Shimanos fiskeverksamhet i Norden och Island. Vi kommer att bygga ett team som består av passionerade fiskare. Genom att utnyttja de styrkor vi redan har i vår cykeldel och koppla ihop detta med ny expertis inom fiske, ska vi sträva efter att bygga våra varumärken ännu starkare och stödja alla våra återförsäljare på denna resa, säger Andrew Cowan, VD för Shimano Nordic.
Basen för verksamheten kommer att utgå från det nya Shimano-kontoret i Uppsala. 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842