Accell group renodlar i Sverige

Elfokuserade Batavus är ett av Accell Groups största varumärken.

Accell group renodlar i Sverige

I Sverige har både Vartex och Cycle Service Nordic representerat Accell Groups varumärken inom cyklar, tillbehör och reservdelar. Den första januari 2020 blir upplägget förändrat.

Publicerad

I Sverige har både Vartex och Cycle Service Nordic representerat Accell Groups varumärken inom cyklar, tillbehör och reservdelar. Vartex har förutom cykelvarumärken även skött reservdelsvarumärken. Detta kommer att upphöra den första januari 2020.

Accell Group vill öka sitt engagemang för den svenska marknaden genom en mer lokal och fokuserad närvaro. Därför kommer Vartex och Cycle Service Nordic från januari 2020 att fokusera på vart och ett av sina affärsområden. Vartex kommer att fokusera 100% på försäljningen av Accell Groups cyklar, och Cycle Service Nordic kommer att fokusera 100% på försäljningen av cykeltillbehör från en stadigt ökande märkesportfölj.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842