Löplabbet lanserar ny digital plattform

Löplabbet lanserar ny digital plattform

Specialistbutiken Löplabbet utvecklar nu ett nytt digitalt koncept som ska stärka relationen till nya och gamla kunder.

Publicerad

Bjarne Koning, e-handelsansvarig på Löplabbet.

Intersportägda Löplabbet, som gjort sig kända för det personliga mötet och sina expertkunskaper i butik, vässar nu även sitt digitala koncept för att ta ytterligare ett steg mot att förbättra sina kundrelationer.
I satsningen ingår bland annat produktinformation i rörligt format, möjligheten för kunden att hämta ut e-handelspaket i butik och tjänsten "boka & hämta" – till exempel boka ett par skor online och hämta ut och prova dem i butik innan köp.
– Vi har varit väldigt starka i butik under en längre tid, nu finns väldigt mycket bättre förutsättningar att bygga vidare på Löplabbets koncept även online, säger Bjarne Koning, ansvarig för marknad och e-handel på Löplabbet, i ett pressmeddelande.
– Vi bygger vidare på vårt befintliga koncept samtidigt som vi utvecklar verksamheten på flera plan. Vi ges här möjligheten att presentera de senaste produkterna och trenderna inom löpning på ett inspirerande och enkelt sätt, fortsätter han.

Löplabbet, som sedan 2014 ingår i Intersport, drar nu nytta av de digitala kunskaper som finns inom koncernen. Flera av de lösningar som har arbetas fram i det digitala arbetet sjösätts nu i Löplabbets kanaler.
– Vi är väldigt glada över den positiva utvecklingen vi ser på Löplabbet, nu kan även vi möta den löpande konsumenten och dennes behov och krav snabbare och bättre, säger Johan Lidenmark, som innehar rollen chief digital officer, på Intersport.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842